Туристическа спалня

Златните кубета на новата църква се виждат отдалече и радват християните дори от разстояние. Вътре обаче храмът може да изпълни погледа и душата на християнина с блаженство, радост и спокойствие. Храмът обещава и се превърна в най-изумителният, както отвън, така и отвътре с изящните си интериорни попадения и спиращи дъха икони и произведения на изкуството, бликащи от величествена енергия.

Удобни
стаи

Всички стаи са гордо декорирани в свежи цветове, вдъхващи още повече живот на това божествено място за християните. Мебелите са уникално тапицирани с препратка към топлите цветове, внущаващи спокойствие и красота. Във всяка стая посетителите ще се чувстват комфортно и още по-близо до вярата си, което всъщност е и в основата на начина, по който са обзаведени - със стил и много любов. Баните, които са категорично отделени като тип помещения са с налични вани, което предоставя още по-добра възможност за спокойствие и заслужена отдаденост на балансиран и приятен престой. Тоалетните принадлежности и всичко налично в баните е на разположение напълно безплатно без допълнителни предпоставки за такси. Модернизираният дизайн на храма и всички помещения, с които може да се похвали, за щастие на всеки християнин разполага с обновена дограма навсякъде, което е едно от многобройните предимства на новата визия.

Wifi
Високоскоростен
безплатен WiFi
Закуска
Всеки ден се сервира
закуска на шведска маса
Допълнителни услуги

ТрансферВ случай, че отсядащите гости имат нужда от транспортен трансфер и лесно придвижване от и към летището, ще бъде осигурен с предварително подадена заявка. Срещу минимална такса ще бъдат спокойни всички гости, решили да се възползват от тази услуга, тъй като осигурява комфорт и спокойно пътуване без излишни грижи относно придвижването. За още по-голямо облекчение, гостите могат да се доверят на транспорта по всяко време на денонощието.

Бързо и удобно

Храмът „Св. Николай Чудотворец“ освен обновяването на цялата архитектура, дълъг период на строеж, новости в помещенията и безупречен интериор, прави всичко, за да не се налага посетителите и гостите да са затруднени по какъвто и да било начин. Благодарение на модернизацията в технологиите, които вече са част и от устройството на това великолепно място – може да се направи резервация изцяло по електронен път. За няколко минути ще може да се запази стая за престой, който са определили вярващите и отдадени на вярата хора, които с нетърпение очакват да се потопят в тази неописуема с думи атмосфера на храма. Това място се превърна в неповторим източник на красота, вяра, духовност и извисение. За хиляди туристи, за безброй българи, за всеки, който вярва - храмът отваря вратите си и посреща всеки като в най-истинския дом, в който душата се усеща най-уютно и защитено. Наред с всички икони на светила в християнската вяра в храма e изложена чудотворната икона на Света Богородица. Тя e открита преди време в бившия секретен фонд на Националния исторически музей. Забравена за дълго, тя дава надежда не само на вярващите, а и на свещенослужителите в храма с присъствието и вярата в доброто и възвишеното, която оставя след себе си, за да бъде предадена на всеки посетител на това светло и чисто божие място.