Лекарски кабинет

Благодарение на екип от висококвалифицирани кадри от различни медицински специалности, лекарският кабинет към храма предоставя изключително удобство и желано предимство за своите енориаши, а именно, предлагане на комплексно лечение и консултация. Безупречното отношение на компетентен екип благоприятства за оказване на съдействие на всеки нуждаещ се от преглед и медицинска оценка.

Ние можем
да помогнем

Връзките между физическото състояние и психическото здраве са в основата на цялостния, холистичен подход към личността, прилаган в лекарския кабинет на храма. Затова емоционалното състояние на пациента се разглежда успоредно с водещата медицинска част на лечението му. Приоритетно е постигането на вътрешно спокойствие, смирение и развиване чувството на благодарност за всеки един от енориашите, защото така се повлиява благополучието и във външния им, физически свят.

Кабинет за отказване
от тютюнопушенето

Отказването на цигарите е нещо, на което не всеки е готов и волята нерядко изиграва лоша шега и води до неуспех. С напълно добри намерения и вяра в човешката воля и дух, ние ще помогнем на всеки, на когото не му достига малко, за да победи вредния си навик. Ще се убедите как вътрешната нагласа и вяра могат да ви доведат до неочаквано добри лични постижения, с които ще се гордеете.Как да помогна
на лекарски
кабинет


Благодарение на общи усилия и желание – този храм предоставя многобройни хуманни центрове, дейности и отношение, с които ще повярвате отново в доброто и ще съхраните или възвърнете вярата си в Бога, дори когато ви е трудно и ви се струва, че нямате изход и избор. Лекарският кабинет е за всеки. За онзи, който е изгубил вътрешната сила и дух, за онзи, който иска да подобри себе си или отношенията си с отсрещния. За всеки, който знае, че с една подадена ръка и воля – човекът може всичко.